GORM & PARTNERE

Inddragelse af opholdstilladelse som familiesammenført

Udlændingestyrelsen vurderer ud fra:

Inddragelse af opholdstilladelse for familiesammenførte

Risikerer du at få inddraget din opholdstilladelse som familiesammenført? Så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, så du får de bedste forudsætninger for at kunne bevare din opholdstilladelse. 

Hvis du har opholdstilladelse som familiesammenført til en samlever eller ægtefælle, og I går fra hinanden, flytter fra hinanden eller samleveren går bort, kan grundlaget for opholdstilladelsen bortfalde.

Udlændingestyrelsen kan i den forbindelse inddrage eller undlade at forlænge din tidsbegrænsede opholdstilladelse, hvis grundlaget for opholdstilladelsen ikke længere er til stede. 

Hos Gorm & Partnere arbejder vi ud fra et klart mål om, at du dels får de bedste kort på hånden. Og det gælder også, hvis grundlaget for dit ophold bortfalder. Vi fører din sag til dørs og oplyser dig løbende om regler og betingelser gennem hele processen. 

Få hjælp til din sag om inddragelse af opholdstilladelse

Hvis du ønsker at klage over en afgørelse i sagen, kan det være en lang  proces, mens sagen er i Flytningenævnet. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du klager hurtigst muligt, da du vil kunne modtage et processuelt ophold under klagens behandlingstid. 

Det er vigtigt, at du har dine oplysninger i orden igennem hele processen. Med en rådgiver fra Gorm & Partnere ved din side kan du med ro i maven være sikker på, at formalia er på plads. På den måde får du de bedste forudsætninger for en klageafgørelse, der falder ud til din fordel. 

Få hjælp til udlændingeretlige udfordringer

Gorm & Partnere tilbyder omfattende juridisk bistand inden for alle områder af udlændingeretten. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig uanset hvilken sag du står overfor. Vi har ekspertise inden for en bred vifte af udlændingeretlige spørgsmål og er forpligtet til at levere den bedste juridiske rådgivning og støtte til vores klienter.

Uanset om du har brug for hjælp til familiesammenføring, opholdstilladelse, asylansøgninger, arbejds- eller studieophold i Danmark, så er vi her for at hjælpe.

Hos Gorm & Partnere kan du have tillid til, at vi vil arbejde hårdt for at forsvare dine rettigheder og hjælpe dig med at opnå dine mål inden for udlændingeretten. Lad os være din pålidelige juridiske partner, der guider dig gennem enhver udlændingeretlig udfordring du står overfor.

Kontakt os og bliv ringet op