GORM & PARTNERE

Arbejdstilladelse

Skal du bruge arbejdstilladelse?

Sådan sikrer du dig en arbejdstilladelse

Hvis man som udlænding ønsker at arbejde i Danmark, har man oftest behov for en arbejdstilladelse. Der er flere betingelser, der skal opfyldes, for at du kan opnå opholds- og arbejdstilladelse i Danmark. 

Der er forskellige krav til arbejdstilladelsen, hvis man ikke er statsborger i de nordiske lande eller EU. Hvis du er statsborger i nordiske lande, kan du uden tilladelse rejse til, opholde dig og arbejde i Danmark.

Arbejdstilladelsen gives til et specifikt arbejde hos en specifik arbejdsgiver. Skulle du skifte job under opholdet i Danmark, skal der som udgangspunkt søges om en ny arbejdstilladelse. 

Arbejdes der uden den påkrævede tilladelse, er der risiko for udvisning for den arbejdende og bøde- eller fængselsstraf for arbejdsgiveren.

Hvis du ønsker arbejdstilladelse i Danmark, kan vi hjælpe dig gennem processen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv ønsker at hjælpe en udlænding med at opnå arbejdstilladelse. Det er din sikkerhed for, at du opfylder krav til arbejdstilladelse, og at du har juridisk hjælp gennem hele forløbet.

Få hjælp under hele ansøgningsprocessen

Hos Gorm & Partnere hjælper vi dig under hele ansøgningsprocessen til din arbejdstilladelse. Skulle din ansøgning blive afvist, kan vi også hjælpe med klagen. Når du ansøger om tilladelse til at arbejde, skal du vælge den ordning, der bedst passer til din situation. For eksempel kan du vælge at ansøge gennem fast-track-ordningen, beløbsordningen, positivlisten eller forskerordningen.

Vi har et indgående kendskab til alle reglerne og nye udviklinger på området. Er du usikker på, om du eller en, du ønsker at hjælpe, opfylder kravene om arbejdstilladelse, kan du kontakte os. Vi har stor erfaring med udlændingeret og kan rådgive dig om hele processen.

Få hjælp til udlændingeretlige udfordringer

Gorm & Partnere tilbyder omfattende juridisk bistand inden for alle områder af udlændingeretten. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig uanset hvilken sag du står overfor. Vi har ekspertise inden for en bred vifte af udlændingeretlige spørgsmål og er forpligtet til at levere den bedste juridiske rådgivning og støtte til vores klienter.

Uanset om du har brug for hjælp til familiesammenføring, opholdstilladelse, asylansøgninger, arbejds- eller studieophold i Danmark, så er vi her for at hjælpe.

Hos Gorm & Partnere kan du have tillid til, at vi vil arbejde hårdt for at forsvare dine rettigheder og hjælpe dig med at opnå dine mål inden for udlændingeretten. Lad os være din pålidelige juridiske partner, der guider dig gennem enhver udlændingeretlig udfordring du står overfor.

Kontakt os og bliv ringet op