GORM & PARTNERE

Hjælp til klage og genoptagelse

Hvornår kan du klage?

Få hjælp til din sag i udlændingeret

Hvis du har fået afvist en sag i udlændingeret og ønsker at klage, kan vi hjælpe dig med klagen. Du kan få genoptaget sager, som Udlændingestyrelsen eller anden myndighed har givet dig afslag på.

I mange sager inden for udlændingeret risikerer man desværre, at ens opholdstilladelse bortfalder, ansøgning bliver afvist og klage bliver afvist. Det er ofte mindre detaljer, der afgør, om du får medhold eller afslag på din sag. Med en erfaren rådgiver ved din side får du de bedste forudsætninger for et godt resultat.  

Kontakt os allerede i dag, og få en indledende samtale om, hvordan vi kan hjælpe med din sag. 

Uanset om det drejer sig om en asyl inden for asyl, familiesammenføring, permanent opholdstilladelse eller andre udlændingeretslige spørgsmål, kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at du får svar på alle dine spørgsmål undervejs i forløbet, og at du står med de bedste kort på hånden i din sag. 

Vi tilbyder professionel rådgivning og juridisk bistand gennem hele klageprocessen, så du får de bedste forudsætninger for medhold i din sag. 

Klagesager og genoptagelser

Der er mange komplekse regler og betingelser inden for udlændingeret, kan der ofte være behov for en klage eller genoptagelse af sagen. Vi kan hjælpe med din sag, så du får de bedste forudsætninger for medhold i din klagesag. Afhængigt af det udlændingeretslige område kan der være betingelser og krav, der skal opfyldes. Vi har et indgående kendskab til alle regler og betingelser. 

Hos Gorm & Partnere er vi opdaterede på alle regler inden for udlændingeret. Vi er dedikerede til at forsvare dine rettigheder og interesser gennem hele processen.

Få hjælp til udlændingeretlige udfordringer

Gorm & Partnere tilbyder omfattende juridisk bistand inden for alle områder af udlændingeretten. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig uanset hvilken sag du står overfor. Vi har ekspertise inden for en bred vifte af udlændingeretlige spørgsmål og er forpligtet til at levere den bedste juridiske rådgivning og støtte til vores klienter.

Uanset om du har brug for hjælp til familiesammenføring, opholdstilladelse, asylansøgninger, arbejds- eller studieophold i Danmark, så er vi her for at hjælpe.

Hos Gorm & Partnere kan du have tillid til, at vi vil arbejde hårdt for at forsvare dine rettigheder og hjælpe dig med at opnå dine mål inden for udlændingeretten. Lad os være din pålidelige juridiske partner, der guider dig gennem enhver udlændingeretlig udfordring du står overfor.

Kontakt os og bliv ringet op